SolvisVaero – Warmte uit de Lucht gegrepen.

Wist U dat men heel eenvoudig de warmte uit de omgevingslucht kan benutten?

Eigenlijk heel eenvoudig. Meer efficiëntie, minder kosten.

Solvis Vaero

Met de Lucht/Water-Warmtepomp SolvisVaero laat de warmte zich heel eenvoudig uit de lucht terugwinnen. Het principe: Het toestel zuigt de omgevingslucht aan en ontrekt de warmte-energie die er in zit. Deze wordt dan over een warmte-wisselaar aan het systeem afgegeven voor de verwarming en de warmwaterbereiding.

Dit klinkt gecompliceerd, maar is voor de gebruiker heel eenvoudig – omdat eens het toestel geïnstalleerd is, men van de buitengewoon gunstige, milieuvriendelijke en betrouwbare energie kan genieten gezien de buitenlucht er eenvoudig altijd is en dat deze geen Cent kost. Bovendien bespaart U, terwijl u geen brandstof voorraad meer moet opslaan.

Natuurlijk functioneert de SolvisVaero ook in de Winter. Omdat ook bij een behoorlijk koude buiten- temperatuur zonder zonneschijn, de SolvisVaero LW/WP (tot bij min 20 graden) nog warmte uit de lucht ontrekt voor een gezellige huiselijke warmte.

Tegelijkertijd is een LW/WP flexibel: Ze kan zowel in nieuwbouw als bij renovatie van bestaande gebouwen ingezet worden. Er zijn Varianten voor buiten- en binnenopstelling, zodat u ook bij de plaatsbepaling maximale flexibiliteit geniet.

Download de SolvisVaero brochure

← Terug naar Home